iPhone XS

Finn ut hvor kameraene, knappene og andre viktige maskinvarefunksjoner er plassert på iPhone XS.

iPhone XS vist forfra. Kameraet foran er sentrert øverst på skjermen. På høyre side, fra bunnen til toppen, vises sideknappen og SIM-skuffen. Lightning-tilkoblingen er nederst. På venstre side, fra nederst til øverst, vises volumknappene og ringelydbryteren.

1 Kamera foran

2 Sideknapp

3 SIM-skuff

4 Lightning-tilkobling

5 Volumknapper

6 Ringelydbryter

iPhone XS vist bakfra. Kameraene på baksiden og blitsen er oppe i venstre hjørne.

7 Kameraer på baksiden

8 Blits