iPhone SE (andre generasjon)

Finn ut hvor kameraene, knappene og andre viktige maskinvarefunksjoner er plassert på iPhone SE (andre generasjon).

iPhone SE (andre generasjon) vist forfra. Kameraet foran er oppe til venstre for høyttaleren. På høyre side, fra bunnen til toppen, vises sideknappen og SIM-skuffen. Hjem-knappen er sentrert nederst. Lightning-tilkoblingen er nederst langs kanten. På venstre side, fra nederst til øverst, vises volumknappene og ringelydbryteren.

1 Kamera foran

2 Sideknapp

3 SIM-skuff

4 Hjem-knapp/Touch ID

5 Lightning-tilkobling

6 Volumknapper

7 Ringelydbryter

iPhone SE (andre generasjon) vist bakfra. Kameraene på baksiden og blitsen er oppe i venstre hjørne.

8 Kamera på baksiden

9 Blits