Hei-skjermen som vises første gang du slår på iPad.

Kom i gang

Konfigurer noen grunnleggende funksjoner før du begynner å bruke den nye iPaden.

Grunnleggende konfigurering

Låst skjerm på iPad, med et bilde av jorden som fyller skjermen. På venstre side er widgetene for Klokke, Kalender, Påminnelser, Været og Apple Pencil-batteriet.

Gjør enheten mer personlig

Du kan tilpasse iPad til din egen stil og dine egne interesser og visningsønsker. Tilpass låst skjerm, legg til widgeter på Hjem-skjermen, juster tekststørrelsen og mye mer.

Sett et personlig preg på iPaden

En gruppesamtale i FaceTime med fire deltakere. FaceTime-kontrollene vises nederst til venstre, inkludert knappene Høyttaler, Kamera, Demp, Del og Avslutt. Bildet av den som ringte, vises i et lite rektangel nederst til høyre.

Behold forbindelsen

iPad gjør det enkelt å holde kontakten med dem du er glad i. Start en samtale i Meldinger, foreta et FaceTime-anrop eller se på filmer og lytt til musikk sammen.

Bruk iPhone til å holde kontakten med familie og venner

En iPad-skjerm med Stage Manager slått på. Vinduene som er i bruk, vises midt på skjermen, og andre nylig brukte apper vises i en liste på venstre side av skjermen.

Gjør flere ting samtidig på iPad

Finn ut hvordan du kan bruke flere apper samtidig og bytte mellom appene du bruker hyppigst.

Tilpass arbeidsområdet

En Freeform-tavle med tegninger av planter, og med tegneverktøyene nederst.

Øk kreativiteten

Finn nye måter å uttrykke deg på ved hjelp av Apple Pencil.

Gjør mer med Apple Pencil

Skjermen for Opprett en barnekonto, med felt for barnets fornavn, etternavn og fødselsdato.

Konfigurer funksjoner for barn.

Når barna skal få sin egen iPad, kan du opprette en Apple-ID for dem, legge dem til i Familiedeling, holde oversikt over bruken ved hjelp av familiekontroll samt konfigurere andre barnevennlige funksjoner.

Tilpass iPad for barnet ditt

Hvis du vil se i iPad-brukerhåndboken, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en frase i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.