Typer av Familiedeling-medlemmer

Medlemmer i en Familiedeling-gruppe kan ha ulike roller avhengig av alder.

Merk: Alderen hvor noen regnes som voksen eller barn, kan variere avhengig av land eller område.

• Organisator: En voksen som konfigurerer en Familiedeling-gruppe. Organisatoren kan invitere familiemedlemmer, fjerne dem og oppløse gruppen.

• Voksen: Et medlem av Familiedeling-gruppen som er over 18 år.

• Forelder/foresatt: Et voksent medlem av Familiedeling-gruppen som kan hjelpe med å administrere foreldrekontroller for barn i gruppen. Når en organisator legger til en voksen i Familiedeling-gruppen, kan organisatoren oppgi personen som forelder eller foresatt.

• Barn eller ungdom: Et medlem av Familiedeling-gruppen, som er under 18 år. Organisatoren, foreldre eller foresatte kan opprette en Apple-ID til et barn som er for ungt til å lage sin egen. Se Apple-kundestøtteartikkelen Opprett en Apple-ID til et barn.