Endre tema-vindu som viser miniatyrer av filmtemaer

Lag en film med stil

Etter at du har opprettet et filmprosjekt, kan du legge til et Apple-designet tema for å gi filmen din en unik stil.

Velg et filmtema

Visningsvindu som viser klippet med filteret, og Klippfilter-kontrollene over visningsvinduet

Legg til videoeffekter

Tilpass utseendet til filmen din enda mer ved å legge til filtre i klipp og bilder.

Legg til et klippfilter

Tidslinke som viser miniatyrer av videoklipp og et lydklipp under videoklippene

Legg til bakgrunnsmusikk

Skap en stemning med bakgrunnsmusikk fra musikkbiblioteket, eller legg til én av de inkluderte lydeffektene.

Legg til bakgrunnsmusikk

Opprett-vinduet med miniatyrer av trailermaler

Opprett en trailer med Hollywood-stil

Velg blant en rekke Apple-designede maler i nesten alle sjangre, og legg til egne bilder og videoer i bildemanus.

Opprett en trailer

Hvis du vil se nærmere på Brukerveiledning for iMovie, kan du klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive inn et eller flere ord i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.