låsing

En funksjon i iMovie som gjør at objekter du flytter på tidslinjen (inkludert spillehodet, navigeringshodet og markerte klipp), «låses» direkte til objekter i nærheten, for eksempel redigeringspunkter. Dette kan hjelpe deg med å raskt tilpasse redigeringer med andre objekter i prosjektet. Du kan deaktivere låsing når du vil redigere mer presist.

• Hvis du vil slå låsing på eller av, velger du Vis > Låsing (eller trykker på N).