spillehode

Den hvite loddrette streken som viser gjeldende plassering i navigeringen eller tidslinjen. Du kan flytte spillehodet ved å dra det eller klikke et annet sted i navigeringen eller tidslinjen. Du bruker spillehodet til å navigere, eller flytte gjennom en film eller et klipp og spille den av på forskjellige punkter.

Spillehodet er ikke det samme som navigeringshodet, som er den vertikale streken som vises når du flytter markøren over klipp i navigeringen eller tidslinjen.

Spillehodet og navigeringshodet i tidslinjen

Spillehodet står stille med mindre du flytter det eller klikker andre steder.

Du kan se hva som befinner seg i andre klipp, mens spillehodeposisjonen i navigeringen eller tidslinjen forblir den samme. Spillehodet tones ned når du blar gjennom andre klipp. Hvis både spillehodet og navigeringshodet er i bruk i det samme klippet, blir navigeringshodet brukt som standardposisjon for avspilling eller redigering.