tidslinje

Området i iMovie der du lager filmen ved å legge til og organisere klipp og utfører alle redigeringene.

Hvert klipp i tidslinjen representeres av et miniatyrbilde eller en serie med miniatyrbilder.

Tidslinjen som viser Zoom-skyveknappen, Innstillinger-knappen, videoklipp med blå bølgeformer, og lydklipp med grønne bølgeformer
  • Hvis du vil åpne et filmprosjekt i tidslinjen, klikker du på Prosjekter-knappen i verktøylinjen og dobbeltklikker deretter på prosjektet du vil åpne.

Prosjekter-knappen i verktøylinjen

Hvis du allerede redigerer et prosjekt og vil åpne et annet prosjekt, klikker du på tilbakeknappen i Prosjekter til venstre i verktøylinjen.

Tilbakeknappen i Prosjekter i verktøylinjen