Magic Movie

En type iMovie-prosjekt som opprettes automatisk med videoklipp og bilder fra Bilder-biblioteket ditt. Velg videoklipp og bilder, og la iMovie lage filmen for deg. iMovie legger til lydspor, overganger mellom klipp og mer.

Når Magic Movie-prosjektet er opprettet, kan du tilpasse Magic Movie-filmen ved å legge til titler, bruke et filter og redigere individuelle videoklipp og bilder.

Åpne et Magic Movie-prosjekt:

1. Trykk på Magic Movie-prosjektet du vil åpne, i Prosjektnavigering.

2. Trykk på Rediger.