Et Magic Movie-prosjekt i iMovie på en iPad.

Opprett filmer automatisk

Velg videoklipp og bilder med Magic Movie, og la iMovie lage filmen for deg. iMovie legger til lydspor, overganger mellom klipp og mer. Tilpass filmen din ved å legge til titler, legge på filtre og redigere klippene.

Opprett et nytt Magic Movie-prosjekt

Et bildemanusprosjekt i iMovie på en iPad.

Lag en film med bildemanus

Velg fra et utvalg av bildemanus som hjelper deg med å komme i gang. Alle bildemanus har en fleksibel liste over opptak som gjør det enkelt å ta opp klippene du trenger for å lage videoen, samt titler, overganger og egnet musikk.

Opprett et nytt bildemanusprosjekt

Et filmprosjekt i iMovie på en iPad.

Lag en perfekt film

Hvis du vil kontrollere hver minste detalj, kan du bruke avanserte verktøy for å redigere klippene sammen og deretter legge til animerte titler, musikk, filtre og effekter. iMovie hjelper deg med å sette et profesjonelt preg på historien din – og med å dele mesterverket ditt med verden.

Opprett et nytt filmprosjekt

Hvis du vil slå opp i brukerveiledningen for iMovie, klikker du på innholdsfortegnelsen øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.