Bildemanusprosjekt

En type iMovie-prosjekt som veileder deg i å lage et videotema. Velg blant bildemanus, som er ferdige maler for vanlige videoer som matlagingsfilmer, produktanmeldelser eller vitenskapelige eksperiment, for å komme i gang.

Alle bildemanus har en fleksibel liste over opptak som gjør det enkelt å ta opp klippene du trenger for å lage videoen, samt titler, overganger og egnet musikk.

Åpne et bildemanusprosjekt:

1. Trykk på bildemanusprosjektet du vil åpne, i Prosjektnavigering.

2. Trykk på Rediger.