24-tommers iMac sett forfra og fra siden.

Bli kjent med hele Macen

Få en rask innføring i funksjonene på iMacen.

Oversikt over iMac

24-tommers iMac sett bakfra med fokus på av/på-knappen.

Er du klar til å komme i gang?

Trykk på av/på-knappen på baksiden av iMac, slå på tastaturet og musen og følg instruksjonene fra Oppsettassistent, så er du i gang.

Konfigurer iMacen

En handleliste i Notater-appen vises på iMac, iPhone og iPad.

Hold deg synkronisert

Få tilgang til meldingene, bildene, notatene dine og mer på tvers av alle enhetene dine med iCloud. Og bruk iMac sammen med iOS- og iPadOS-enhetene dine til å ringe, sende oppgaver og kopiere og lime inn på tvers av enheter.

Bruk iCloud med iMac

Overlappende vinduer fra Kart, Safari og Meldinger.

Oppdag nye funksjoner

Les hva som er nytt i macOS Sonoma og inkluderte apper.

Nye funksjoner i macOS Sonoma

Symboler for apper som følger med Macen.

Gjør mer

iMacen leveres med apper for det meste av det du vil gjøre. Rediger og del bildene og videoene dine, opprett presentasjoner og kos deg med musikk, bøker, filmer og mer. Finn nye apper på App Store, inkludert iPhone- og iPad-apper som nå kan brukes på Macer med Apple-chip.

Gjør deg kjent med appene som følger med iMacen

Håndboken iMac: Grunnleggende er for de nyeste 24-tommers iMac-modellene*. Du kan gjøre deg kjent med iMac: Grunnleggende-håndboken ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Gå til nettstedet for iMac-kundestøtte hvis du trenger mer hjelp.

*Faktisk diagonalt målt skjermstørrelse er 23,5 tommer. Ikke alle funksjoner og innhold er tilgjengelig i alle land eller områder. Apple TV+ krever abonnement.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.