logg på med Apple-ID-en din

Logg på med Apple‑ID-en din på Macen for å få tilgang til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime, Apple Books og mer.

Du kan logge på når du konfigurerer Macen. Du kan også logge på etter at du har konfigurert Macen, ved å gå til Systeminnstillinger, logge på med Apple-ID-en din øverst i sidepanelet og skrive inn Apple-ID-en din og passordet ditt. Hvis du ikke har en Apple-ID, kan du opprette en.

Du kan se og endre informasjon om Apple-ID-en din, blant annet navn, bilde, kontaktinformasjon, passord, sikkerhetsinnstillinger samt informasjon om betaling og levering. Når du logger på med samme Apple-ID på alle enhetene dine, vil informasjonen din og innholdet ditt være tilgjengelig på alle disse enhetene.

Informasjonen og innholdet ditt er tilgjengelig på alle enhetene dine når du er logget på med Apple-ID-en din. Les Apple-kundestøtteartikkelen Logge på med Apple-ID.