De samme bildene vist på en iPhone, iPad og Mac.

Hva er iCloud?

iCloud er Apple-tjenesten som oppbevarer personopplysningene dine på en sikker måte, holder dem oppdatert på alle enhetene dine og gjør det enkelt å dele bilder, filer og mer med venner og familie.

Få en introduksjon til iCloud

Et rutenett med appikoner inkludert Bilder, iCloud Drive, Mail og mer.

Bruk iCloud med favorittappene dine

Se de samme bildene og videoene overalt. Hold filene dine oppdatert på alle enhetene dine. Lagre data fra favorittappene dine, og se dataene hvor som helst der iCloud er slått på.

Finn ut hvordan apper og funksjoner bruker iCloud

Skjul e-postadressen min-skjermbildet i Safari på en iPhone.

Få mer lagringsplass og flere funksjoner med iCloud+

Når du oppgraderer til iCloud+, får du mer iCloud-lagringsplass for bildene og filene dine samt tilgang til funksjoner som Privat videresending med iCloud og Skjul e-postadressen min.

Se hva som er inkludert i iCloud+

iCloud.com-startsiden på en Mac.

Bruk iCloud på nettet

Se e‑postene, bildene, filene dine og mer på iCloud.com. De er trygge, oppdaterte og tilgjengelige hvor enn du er.

Logg på og bruk iCloud.com

For å utforske brukerveiledningen for iCloud klikker du på innholdsfortegnelsen øverst på siden eller skriver inn et ord eller en frase i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du gå til nettstedet for iCloud-kundestøtte.

Enkelte funksjoner er kanskje ikke tilgjengelig i bestemte land og regioner.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.