Velg bilder og videoer

Du kan velge ett enkelt bilde eller én enkel video, eller flere bilder og videoer.

• Velg ett bilde eller én video: Klikk på det/den.

• Velg en gruppe med tilstøtende bilder eller videoer: Klikk på den første, og trykk på og hold nede Shift-tasten mens du trykker på den siste. Du kan også dra for å samle dem i ett valgt rektangel.

• Velg en gruppe med ikke-tilstøtende bilder eller videoer: Command-klikk (på Mac) eller Control-klikk (på en Windows-maskin) på elementene du vil inkludere.

• Velg alle bildene og videoene i et album eller en mappe: Trykk på Kommando-A (på en Mac) eller Ctrl-A (på en Windows-maskin).