Finn ut hvordan du bruker Kalender på iCloud.com på et nettbrett

Les Bruk Kalender på iCloud.com i brukerveiledningen for iCloud.com for iPad.

Hvis du vil ha tilgang til Kalender på iCloud.com, må du bruke et nettbrett eller en datamaskin. Du får ikke tilgang til Kalender på iCloud.com via telefonen din.

Du kan også åpne kalendere lagret i iCloud på alle enheter der Kalender er slått på i iCloud-innstillinger.