iCloud-bilder

Når du konfigurerer enheten din for å bruke Bilder med iCloud, kan du slå på funksjonen iCloud‑bilder (tidligere kalt iCloud-bildebibliotek).

Når iCloud‑bilder er aktivert, blir alle bildene og videoene fra enheten din lagret i iCloud. Du får tilgang til de på alle enhetene som er logget på med samme Apple‑ID og har funksjonen iCloud‑bilder slått på. Når du redigerer, organiserer, eller sletter et bilde eller en videoe på en enhet, blir endringene gjort på alle enhetene dine.

Bilder og videoer som er lagret i iCloud‑bilder teller mot iCloud-lagringskvoten din.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Hold bildene og videoene dine oppdatert med iCloud‑bilder og Konfigurer og bruk iCloud-bilder på alle enhetene dine i brukerhåndboken for iCloud.