iCloud.com-startsiden på en Mac.

Bruk iCloud på nettet

Se blant annet kontaktene, filene og notatene dine på iCloud.com. De er trygge, oppdaterte og tilgjengelige hvor enn du er.

Hva er iCloud.com?

En iCloud Drive-mappe med navnet «Mine bilder» inneholder bilder og undermapper.

Samarbeid på en enkel måte

Lagre filer på en sikker måte i iCloud Drive, slik at du kan dele dem med venner og kollegaer.

Slik deler du filer i iCloud Drive

Et iCloud-notat med tittelen «Naturstier».

Ta notater

Bruk Notater på iCloud.com til å skrive ned en kjapp idé eller lagre noe viktig til senere.

Slik oppretter du et notat

De samme bildene vist på iPhone, iPad og Mac.

Få flere funksjoner

Konfigurer iCloud på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac for å dra nytte av alle iCloud-funksjonene.

Finn ut hvordan du gjør mer med iCloud

For å utforske brukerveiledningen for iCloud klikker du på innholdsfortegnelsen øverst på siden eller skriver inn et ord eller en frase i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du gå til nettstedet for iCloud-kundestøtte.

Enkelte funksjoner er kanskje ikke tilgjengelig i bestemte land og regioner.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.