iCloud.com-hjemmesiden på iPhone.

Bruk iCloud på nettet

Se bildene, filene, notatene dine med mer på iCloud.com. De er trygge, oppdaterte og tilgjengelige hvor enn du er.

Hva er iCloud.com?

En låst skjerm på iPhone med meldingen «Mistet iPhone. Jeg har mistet denne iPhonen. Ring meg. (669) 555-3691.»

Finn en mistet enhet

Hvis du mister en enhet, kan du bruke Finn enheter på iCloud.com til å finne den, slå på Mistet-modus eller fjernslette den.

Finn ut hvordan du bruker Finn enheter

En iCloud Drive-mappe kalt «Skrivebord» inneholder bilder og presentasjoner.

Alle filene dine, tilgjengelig overalt

Lagre filene dine i iCloud Drive på en sikker måte, og få tilgang til dem via alle enhetene dine.

Les mer om iCloud Drive

Bilder-appen er åpen på iPhone, iPad og Mac. Du kan se de samme to samlingene i Minner: «India-eventyr» og «Sykkelritt».

Se bildene dine på hvilken som helst enhet, når som helst

Se bildene og videoene dine i en nettleser.

Bruk iCloud-bilder på iCloud.com

For å utforske brukerveiledningen for iCloud.com trykker du på innholdsfortegnelsen øverst på siden, eller du kan skrive inn et ord eller uttrykk i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du gå til nettstedet for iCloud-kundestøtte.

Enkelte funksjoner er kanskje ikke tilgjengelig i bestemte land og regioner.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.