Oppdaterte påminnelser

Hvis du oppgraderer kontoen din i Påminnelser-appen på en enhet med iOS 13, iPadOS 13 eller macOS 10.15 eller nyere, ser du oppdaterte påminnelser på iCloud.com. Hvis du vil se hvilken versjon av Påminnelser du har, kan du bruke en av disse fremgangsmåtene:

• Hvis du bruker oppdaterte påminnelser, ser du Mer-knappen øverst til høyre på hver påminnelsesliste.

• Hvis du ikke bruker oppdaterte påminnelser, ser du Alternativer øverst til høyre på hver påminnelsesliste.

Når du har oppgradert tjenesten, kan du se påminnelsene dine på iCloud.com og enhetene dine med iOS 13, iPadOS 13 eller macOS 10.15 eller nyere som er logget på med samme Apple‑ID. Hvis du også har enheter med eldre versjoner av macOS eller iOS, ser du ikke de oppdaterte påminnelsene dine på disse enhetene.

Les Apple-kundestøtteartikkelen Oppgradere Påminnelser-appen i iOS 13 eller nyere.