Ekstra e-postadresser og telefonnumre for Apple‑ID-en

Du kan bruke e-postadressen for Apple‑ID-en din til å logge på Apple‑ID-kontoen din. Du kan kanskje bruke andre e-postadresser og telefonnumre du har lagt til i kontoen din også.

Hvis du vil se eller endre e-postadressene og telefonnumrene du kan bruke til å logge på, gjør du et av følgende:

• På Mac: Velg Apple-menyen > Systeminnstillinger, klikk på [navnet ditt] øverst i sidepanelet, og klikk på Pålogging og sikkerhet.

Hvis du ikke ser Pålogging og sikkerhet, klikker du på Navn, Telefonnumre, E-post.

• På iPhone eller iPad: Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > Pålogging og sikkerhet.

Hvis du ikke ser Pålogging og sikkerhet, trykker du på Navn, Telefonnumre, E-post.

• På nett: Gå til appleid.apple.com, logg på, velg Pålogging og sikkerhet (hvis det ikke allerede er valgt), og velg E-post og telefonnumre.

Hvis du vil ha mer informasjon om de ulike typene e-postadresser du kan bruke sammen med Apple‑ID-en din, kan du lese Apple-kundestøtteartikkelen Om e-postadressene for Apple‑ID-en din.