iCloud.com-startsiden på en iPad.

Bruk iCloud på nettet

Se e‑postene, bildene, filene dine og mer på iCloud.com. De er trygge, oppdaterte og tilgjengelige hvor enn du er.

Hva er iCloud.com?

En låst skjerm på iPhone med meldingen «Mistet iPhone. Jeg har mistet denne iPhonen. Ring meg. (669) 555-3691.»

Finn en mistet enhet

Hvis du mister en enhet, kan du bruke Finn enheter på iCloud.com til å finne den, slå på Mistet-modus eller fjernslette den.

Finn ut hvordan du bruker Finn enheter

iCloud Drive er åpen på iCloud.com på en iPad, og inneholder en mappe kalt Skrivebord, som inkluderer bilder og presentasjoner.

Samarbeid på en enkel måte

Lagre filer på en sikker måte i iCloud Drive, slik at du kan dele dem med venner og kollegaer.

Slik deler du filer i iCloud Drive

Bilder-appen er åpen på iPhone, iPad og Mac. Du kan se de samme to samlingene i Minner: «India-eventyr» og «Sykkelritt».

Se bildene dine på hvilken som helst enhet, når som helst

Se bildene og videoene dine i en nettleser.

Bruk iCloud-bilder på iCloud.com

For å utforske brukerveiledningen for iCloud trykker du på innholdsfortegnelsen øverst på siden eller skriver inn et ord eller en frase i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du gå til nettstedet for iCloud-kundestøtte.

Enkelte funksjoner er kanskje ikke tilgjengelig i bestemte land og regioner.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.