Hjelp for iBooks

Velkommen til iBooks

Samle og lese bøker på Macen og iOS-enheter.

Aktuelt-området i iBooks Store.
Kategorier-området i iBooks Store, som viser populære bøker i Kultur og underholdning og Biografier og memoarer.

Sett sammen biblioteket

Velg blant tusenvis av bøker – klassikere, bestselgere og annet – for å sette sammen ditt personlige bibliotek. I iBooks klikker du på iBooks Store-knappen, og navigerer eller søker etter bøker.

En åpen bok i iBooks på en Mac.

Fortsett der du slapp

Les en bok på Macen når du pendler, og fortsett akkurat der du slapp på iPad når du legger deg – iCloud holder oversikten over hvilken side du er på, slik at du slipper det. Bare husk at du må være logget på iCloud med samme Apple-ID på alle enhetene dine.

Tekststørrelsen, bakgrunnsfargen og fontkontrollene i Utseende-menyen.

Dine bøker, på din måte

Tilpass leseopplevelsen ved å justere tekststørrelse, bakgrunnsfarge og font i en bok. Klikk på  Utseende-knappen for å komme i gang.