Importer bøker eller PDF-er

Hvis du har bøker som du ikke har fra iBooks Store eller PDF-er som du vil åpne i iBooks, kan du importere dem.

Åpne iBooks for meg

1. I iBooks velger du Arkiv > Legg til i bibliotek.

2. Finn boken eller PDF-en du vil importere, i Åpne-dialogruten, og klikk deretter på Legg til.

Hvis du har bøker i iTunes som du vil legge til i iBooks-biblioteket, kan du også velge Arkiv > Flytt bøker fra iTunes.

Merk: Hvis du vil se importerte bokmerker og PDF-er på alle enhetene dine, bruker du iCloud for iBooks.