Bruk multimedieinnhold i bøker

Bøker som er laget for iBooks, har interaktive diagrammer, bilder og videoer, slik at du kan se, lytte og utforske.

Åpne iBooks for meg

• Maksimer interaktive medier: Når markøren er over objektet, klikker du på maksimer-knappen oppe i venstre hjørne. Du kan også spre to fingre på en styreflate eller Magic Mouse.

Hvis du vil zoome inn ytterligere på maksimert innhold, sprer du to fingre på en styreflate eller Magic Mouse.

• Minimer interaktive medier: Klikk på Ferdig, eller knip sammen to fingre på en styreflate eller Magic Mouse.

• Se en film eller en lysbildeserie eller lytt til et lydklipp: Klikk på startknappen eller bildet, hvis nødvendig.

Noen filmer og lydklipp er stilt inn til å starte avspilling så fort siden vises.

• Navigere i et galleri: Klikk på pilene eller symbolene eller dra sideveis på en styreflate eller Magic Mouse når markøren er over galleriet.

• Roter et 3D-objekt: Klikk på objektet og flytt det.

• Zoom inn på en bildeetikett (bildeforklaring): Klikk på etiketten for å zoome inn eller se hele beskrivelsen.

iBooks-lærebøker er laget i iBooks Author. Du finner mer informasjon under Om iBooks Author.