Hjelp for iBooks

Velkommen til iBooks

Samle og lese bøker på Macen og iOS-enheter.

Aktuelt-området i iBooks Store.
Alle bøker-samlingen i iBooks-biblioteket.

Sett sammen biblioteket

Velg blant tusenvis av bøker – klassikere, bestselgere og annet – for å sette sammen ditt personlige bibliotek. I iBooks klikker du på iBooks Store-knappen, og navigerer eller søker etter bøker.

Dialogruten for å logge på med Apple-ID og passord.

Fortsett der du slapp

Les en bok i iBooks på iPad når du sitter på flyet, og fortsett der du slapp i iBooks på Macen når du kommer frem til hotellet ditt – iCloud holder oversikten over hvilken side du er på, slik at du slipper det. Bare husk at du må være logget på iCloud med samme Apple-ID på alle enhetene dine.

Tekststørrelsen, bakgrunnsfargen og fontkontrollene i Utseende-menyen.

Dine bøker, på din måte

Tilpass leseopplevelsen ved å justere tekststørrelse, bakgrunnsfarge og font i en bok. Klikk på  Utseende-knappen for å komme i gang.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.