Vis bøker etter språk eller land

Når du søker etter bøker, kan resultatene vise titler i andre språk eller fra andre land.

Åpne iBooks for meg

Filtrer søkeresultater etter språk

1. Skriv inn en forfatter, sjanger eller tittel i søkefeltet, og trykk på returtasten.

2. Klikk på Alle språk til høyre, og velg deretter et språk.

Tips: Hvis du ikke får ønsket resultat, prøver du igjen med et annet søkebegrep.

Endre landsinnstillingen

• Klikk på flaggsymbolet nede i høyre hjørne på iBooks Store-siden, og velg et land.

Flaggsymbolet nederst til høyre i iBooks Store.