Last ned og oppdater kjøpte bøker

Hvis du har slettet en bok du har kjøpt i iBooks Store, finnes boken fremdeles i iCloud, og du kan laste den ned igjen når du er tilkoblet Internett. Hvis du har konfigurert Familiedeling, kan du også laste ned familiens bøker.

Når oppdateringer er tilgjengelige for bøkene dine, ser du Nedlastinger-knappen øverst i høyre hjørne i biblioteket eller i iBooks Store.

Åpne iBooks for meg

Last ned en bok

Sjekk først at du er logget på med Apple-ID-en som du brukte til å kjøpe eller laste ned boken. Velg Butikk > Vis Apple-ID for å se hvilken Apple-ID du bruker.

Merk: Skjulte bøker er ikke tilgjengelige for nedlasting.

1. I biblioteket klikker du på Alle bøker, velger Sorter etter, og velger deretter Vis iCloud-bøker.

Hvis du ser alternativet Skjul iCloud-bøker, er alle de kjøpte bøkene allerede synlige.

Merk: Kjøpte bøker vises med et symbol for iCloud-status i biblioteket.

2. Dobbeltklikk på en bok med et symbol for iCloud-status for å laste den ned og lese den.

Last ned bøkene til andre i familien

Hvis du har konfigurert Familiedeling, kan du laste ned bøkene til andre familiemedlemmer. Sjekk først at du er logget på med Apple-ID-en du bruker for Familiedeling.

1. Klikk på iBooks Store (eller velg Butikk > Hovedside i butikk) og deretter på Kjøpt under Snarveier til høyre.

2. Klikk på navnet ditt ved siden av Kjøpt, og velg et annet familiemedlem.

3. Klikk på symbolet for iCloud-status på boken du vil legge til i biblioteket, og skriv inn kontoinformasjonen.

Skjulte bøker vises ikke og kan ikke lastes ned. Du finner mer informasjon under Del kjøp med familien.

Angi at iBooks skal laste ned kjøp automatisk

Du kan angi at Macen automatisk skal laste ned iBooks Store-kjøp du foretar på andre enheter.

1. Forsikre deg om at du er logget på med Apple-ID-en. Velg Butikk > Vis Apple-ID for å se hvilken Apple-ID du bruker.

2. Velg iBooks > Valg, og klikk på Butikk.

3. Marker «Last ned nye kjøp automatisk».

Oppdater bøkene dine

• Klikk på Nedlastinger-knappen , og velg deretter hvilke bøker som skal oppdateres, eller klikk på Oppdater alle.