Få alle bøkene dine på alle enhetene dine

Med iCloud vises bøkene, PDF-ene, samlingene, markeringene, notatene og bokmerkene automatisk på Macen og iOS-enhetene der du er logget på med samme Apple-ID. iCloud husker også hvilken side du er på.

Åpne iBooks for meg

Vis alle bøkene du har kjøpt i iBooks Store

• På Macen: Klikk på Sorter etter i iBooks-biblioteket, og velg Vis iCloud-bøker. Hvis du ser alternativet Skjul iCloud-bøker, er de kjøpte bøkene allerede synlige.

• På iOS-enheten: Trykk på Samlinger (for eksempel «Alle bøker») i iBooks-biblioteket, og kontroller at Skjul iCloud-bøker ikke er markert.

Vis samlinger, markeringer, notater og bokmerker

• På Macen: Velg iBooks > Valg, klikk på Generelt, og marker deretter «Synkroniser bokmerker, markeringer og samlinger på tvers av enheter».

• På iOS-enheten: Velg Innstillinger > iBooks, og slå deretter på «Synkroniser bokmerker og notater» og «Synkroniser samlinger».

Se bøkene og PDF-ene du har lagt til i iBooks

• På Macen: Velg Apple-menyen > Systemvalg, og klikk på iCloud. Klikk på Valg ved siden av iCloud Drive (forsikre deg om at iCloud Drive er slått på), og marker iBooks.

• På iOS-enheten: Gå til Innstillinger > iCloud > iCloud Drive, og slå på iBooks. iCloud for iBooks krever en iOS-enhet med iOS 9.3 eller nyere.

Du kan skjule bøker du har kjøpt i iBooks Store som du ikke vil skal vises på alle enhetene. Skjulte bøker vises ikke i biblioteket eller i iCloud. Hvis du har konfigurert Familiedeling, vil ikke familiemedlemmer kunne se eller laste ned skjulte bøker.