Slett bøker fra Macen

Når du sletter en bok eller PDF, er den ikke lenger arkivert på Macen.

Åpne iBooks for meg

• Marker boken, og trykk deretter på Slett.

Hvis du bruker iCloud for iBooks og du sletter en PDF eller bok du har importert, slettes den fra alle enhetene dine.

Bøker du har kjøpt fra iBooks Store, finnes fremdeles i iCloud, selv om du fjerner dem fra Macen. De vises med et iCloud-symbol i biblioteket. Du kan laste ned kjøpte bøker på nytt fra iBooks Store. Du kan også ganske enkelt dobbeltklikke på en bok med et symbol for iCloud-status i biblioteket. (Du må være koblet til Internett.)

Bøker du har kjøpt i iBooks Store, kan ikke slettes fra iCloud, men du kan skjule dem (klikk på Sorter etter, og velg deretter Skjul iCloud-bøker). Hvis du vil skjule bøker slik at de aldri vises i biblioteket på noen enhet, kan du lese Skjul kjøpte bøker.

Hvis du bruker iCloud for iBooks, lastes PDF-er og bøker du legger til på andre enheter, automatisk ned til Macen så lenge du har nok lagringsplass. Hvis du vil slå av automatisk nedlasting, må du slå av iCloud for iBooks. Velg Apple-menyen > Systemvalg, og klikk på iCloud. Klikk på Valg ved siden av iCloud Drive (forsikre deg om at iCloud Drive er markert), og fjern markeringen for iBooks.