Organiser og sorter bøkene

Bøkene i iBooks-biblioteket kan vises på en rekke måter. Du kan for eksempel vise bøker etter forfatter, organisere bøker manuelt og mye mer.

En boksamling i iBooks-biblioteket.

Åpne iBooks for meg

Gjør ett av følgende i biblioteket ditt:

• Velg en bokvisning: Klikk på valgene øverst i biblioteket. Klikk for eksempel på samlinger for å se eventuelle samlinger du har opprettet.

• Sorter bøkene: Klikk på Sorter etter, og velg deretter et alternativ. Klikk for eksempel Sorter etter, og velg Nyeste for å vise bøker du har lest i det siste, øverst.

• Endre rekkefølgen på bøker manuelt: Klikk på Sorter etter, og deretter på Sorter manuelt, og flytt deretter bøkene dit du vil ha dem.

• Vis boktitler og forfattere: Klikk på Sorter etter, og velg deretter Vis tittel og Forfatter. Hvis du ser alternativet Skjul tittel og forfatter, vises boktittel og forfatter allerede.

• Vis alle bøker du har kjøpt: Klikk på Sorter etter, og velg deretter Vis iCloud-bøker. Hvis du ser alternativet Skjul iCloud-bøker, er de kjøpte bøkene allerede synlige.

Du kan se alle bøkene du har kjøpt med Apple-ID-en din, bortsett fra de som er skjult. Bøker som ikke er lastet ned på Macen, er merket med et symbol for iCloud-status .