Opprett boksamlinger

Du kan organisere bøkene i biblioteket ved å gruppere dem i samlinger.

Åpne iBooks for meg

Opprett en ny samling

1. Klikk på Samlinger i biblioteket.

2. Klikk på Legg til-knappen nederst til venstre , og gi samlingen et navn.

3. Marker Alle i listen til venstre, marker en eller flere av bøkene, og flytt dem deretter til samlingen.

Merk: Bøker kan kun være i én samling om gangen.

Du kan også markere bøker og deretter velge Arkiv > Ny samling fra markerte.

Flytte bøker til en samling

Gjør ett av følgende i biblioteket ditt:

• Marker en bok og velg Arkiv > Ny samling fra markerte.

• Klikk på Samlinger, marker Alle i listen til venstre, marker en eller flere av bøkene, og flytt dem deretter til samlingen.

• Klikk på Liste, marker en bok, klikk på samlingen boken tilhører, og skriv inn en nytt navn på samlingen.

Bøker kan kun være i én samling om gangen (selv om alle bøker vises under Alle).

Slett en samling du har opprettet

• Klikk på Samlinger, marker samlingen, og trykk deretter på Slett.

Du sletter ikke bøkene i samlingen selv om du sletter en samling (alle bøker vises under Alle).