Handle i iBooks Store

I iBooks Store kan du søke etter boken du vil ha, og deretter få et utdrag, legge den til i Min ønskeliste til senere eller kjøpe boken.

Verktøylinjen i iBooks Store. Klikk på Bibliotek for å gå tilbake til biblioteket.

Merk: iBooks Store er kanskje ikke tilgjengelig i alle regioner.

Åpne iBooks for meg

Klikk på iBooks Store (eller velg Butikk > Hovedside i butikk) og gjør ett av følgende:

• Finn en bok: Du kan søke på tittel, forfatter, sjanger eller utgiver. Begynn å skrive i søkefeltet for å se forslag.

Spør Siri. Si for eksempel:

• «Finn bøker av Apple Inc»

• «Finn bøker om iPhone»

Finn ut mer om Siri.

• Kjøp eller last ned en bok: Klikk på bokens pris eller på Hent-knappen. Eller marker en bok, les beskrivelsen, og klikk deretter på Kjøp bok eller Hent (eller bruk Touch ID).

• Hent et utdrag (hvis det er tilgjengelig): Marker en bok, og klikk på Hent utdrag.

• Legg til en bok i ønskelisten: Marker en bok, klikk på pilen ved siden av Kjøp bok eller Forhåndsbestill, og velg Legg til på ønskelisten.

• Forhåndsbestill en bok: Klikk på bokens pris. Eller marker en bok, les beskrivelsen, og klikk deretter på Forhåndsbestill.

• Gi en bok i gave: Marker en bok, klikk på pilen ved siden av Kjøp bok, og velg Gi bok som gave.

Standardinnstillingen er at en e-postmelding med bokinformasjonen sendes umiddelbart. Hvis du vil at gaven skal ankomme senere, velger du Annen dato, og angir deretter en leveringsdato.

Merk: Hvis du har konfigurert Familiedeling, og Spør før kjøp er angitt for kontoen din, vil Familiedeling-organisatoren bli bedt om å godkjenne kjøpet når du klikker for å laste ned en bok.