Last ned den neste boken i en serie

Når du er i ferd med å lese ferdig en bok som er en del av en serie i iBooks Store, vises det et miniatyrbilde av neste bok sammen med den kjøpte boken i Alle bøker-visningen i biblioteket.

Åpne iBooks for meg

• Kjøp neste bok: Klikk på seriestabelen i Alle bøker-visningen i biblioteket, og klikk deretter for å kjøpe eller laste ned den neste boken.

• Vis andre bøker i serien: Klikk på Alle i serien.

Dobbeltklikk på en bok du ikke har kjøpt, for å se hele beskrivelsen i iBooks Store.