Hvor er?-appen viser en liste over venner i sidepanelet, og posisjonene deres på kartet til høyre.

Hold oversikt over familie og venner

Konfigurer varslinger for å holde deg informert når en venns, et familiemedlems eller annen kontakts posisjon endres, eller varsle andre om din posisjon.

Slik angir du stedsvarslinger

Hvor er?-appen viser en liste over enheter i sidepanelet, og posisjonene deres på kartet til høyre.

Finn en mistet enhet

Bruk Hvor er? til å forbedre sjansene dine til å finne en mistet enhet, selv om den ikke er tilkoblet internett.

Slik finner du en enhet

Hvor er?-appen viser en liste over objekter i sidepanelet, og posisjonene deres på kartet til høyre.

Finn tingene dine

Fest en AirTag til objekter som nøklene dine, slik at du raskt kan finne dem hvis du mister dem.

Slik finner du et objekt

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Hvor er?, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til nettstedet for Hvor er?-kundestøtte.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.