AirTag

Et Apple-produkt som er utviklet for å hjelpe deg med å holde oversikt over og finne ting på en privat og sikker måte. Når du registrerer en AirTag på Apple-ID-en din med iPhone, iPad eller iPod touch, kan du se posisjonen til brikken i et kart i Hvor er?-appen på Mac, iPhone, iPad og iPod touch. AirTag-brikker kan festes til objekter som nøkler, kameraer eller sykler, eller legges en i en ryggsekk, lommebok eller jakkelomme, slik at du kan finne objektene hvis du har forlagt eller mistet dem.