Aktiveringslås

Aktiveringslås hjelper med å hindre andre fra å bruke enheten hvis den mistes eller blir stjålet. Når du setter opp Hvor er? på en iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple Watch, blir Aktiveringslås automatisk slått på.

Med Aktiveringslås kreves Apple-ID-en og passordet ditt før noen andre kan gjøre følgende:

• slå av Hvor er? på enheten din

• logge av iCloud på enheten din

• slette enheten din

• reaktivere enheten din etter at den har blitt slettet

Hvis du vil ha mer informasjon om Aktiveringslås, kan du se Apple-kundestøtteartiklene Aktiveringslås for Mac, Aktiveringslås for iPhone, iPad og iPod touch og Om Aktiveringslås på Apple Watch.

Merk: Hvis enheten har flere brukere, slås Aktiveringslås på kun for den første personen som konfigurerer Hvor er?. Den personens Apple-ID og passord kreves for å slå av Hvor er?, logge av eller fjernslette enheten.