Krav til FaceTime-samtale med RTT

Hvis du har hørsels- eller talevansker eller ønsker å ringe noen som har det, kan du bruke Real-Time Text (RTT) for telefonanropene dine, hvis operatøren din støtter det.

Sørg for det følgende for å ringe eller ta imot en samtale med RTT:

• Macen din må ha macOS 10.4.2 eller nyere installert.

• iPhonen din må ha iOS 12.1.1 eller nyere installert. Se Apple-kundestøtteartikkelen Oppdater iPhonen eller iPaden.

• iPhonen og Macen må være tilkoblet samme Wi-Fi-nettverk og koblet til internett.

• Du må være logget på med den samme Apple-ID-en på Macen og iPhonen. Se Apple-kundestøtteartikkelen Bruk Kontinuitet for å koble sammen Mac, iPhone, iPad og Apple Watch.

• iPhonen og Macen må ha Wi-Fi-anrop slått på. Wi-Fi-anrop er ikke tilgjengelig på alle Mac-modeller.

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i alle land eller områder og støttes heller ikke av alle operatører. Avhengig av nettverksmiljøet, kan et RTT-anrop nedgraderes til et TTY-anrop.