Varsling

Varslinger er interaktive varsler fra apper og macOS som holder deg oppdatert. Når du for eksempel mottar et FaceTime-anrop eller en Kalender-invitasjon, eller når en programvareoppdatering er tilgjengelig, vises en varsling øverst i høyre hjørne av skjermen. Mange varslinger lar deg svare eller utføre andre handlinger direkte i varslingen.

I Varsling-innstillingene kan du tilpasse varslinger eller slå dem av. Hvis du vil se varslinger i Varslingssenter, klikker du på dato og tid i menylinjen øverst på skjermen.