FaceTime-nettkrav

Når du mottar en lenke til et FaceTime-anrop, blir du med i samtalen fra nettleseren din (du trenger ikke logge på), med mindre du bruker macOS 12 eller nyere, hvor du blir med via FaceTime-appen. En Android- eller Windows-enhet må oppfylle følgende krav:

• Ha den nyeste versjonen av enten Google Chrome eller Microsoft Edge.

• Maskinen må være tilkoblet internett

• Ha en innebygd eller tilkoblet mikrofon. For FaceTime-videoanrop trenger du også et innebygd eller tilkoblet kamera (krever støtte for H.264-videokoding).