Krav til Live Photo-bilder i FaceTime

Hvis du vil ta et Live Photo-bilde i en én-til-én-videosamtale i FaceTime, må du sørge for at både du og den andre personen i samtalen har noen av de følgende:

• en Mac med nyeste versjon av enten macOS 10.13.6 eller macOS 10.14.4 eller nyere

Du finner mer informasjon om de nyeste macOS-versjonene i Apple-kundestøtteartikkelen Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

• en iPhone med iOS 12.1.4 eller nyere

• en iPad med iPadOS 13 eller nyere

Hvis du vil ta et Live Photo-bilde i en gruppevideosamtale i FaceTime, må du forsikre deg om at du og de andre i samtalen har ett av følgende:

• en Mac med macOS 10.15 eller nyere

• en iPhone med iOS 13 eller nyere

• en iPad med iPadOS 13 eller nyere

Hvis du vil ta et Live Photo-bilde av en annen deltaker, må du og den andre deltakeren ha Live Photos aktivert i FaceTime-innstillingene.

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i alle land eller områder.