Krav til lyd- og videosamtaler i FaceTime

For å foreta lyd- og videosamtaler i FaceTime på Macen (OS X 10.9 eller nyere) må følgende krav være oppfylt:

• maskinen må være tilkoblet internett

• du må være logget på FaceTime med Apple-ID-en din

Hvis du ikke har en Apple-ID, besøker du Apple-ID-konto-nettstedet for å registrere deg gratis.

• maskinen må ha en innebygd eller tilkoblet mikrofon, og FaceTime-videoanrop krever også et innebygd eller tilkoblet kamera

Personen du ringer med et FaceTime-lydanrop eller -videoanrop, må være pålogget FaceTime og ha noe av følgende:

• en Mac med OS X versjon 10.9.2 eller nyere og en innebygd eller tilkoblet mikrofon

• En iOS-enhet med iOS 7 eller nyere

• En iPadOS-enhet med iPadOS 13 eller nyere