Touch ID

En funksjon for gjenkjenning av fingeravtrykk fra Apple som er tilgjengelig på enkelte Macer og Magic Keyboard-modeller. Med Touch ID kan du også låse opp Macen og enkelte passordbeskyttede objekter, bytte raskt mellom brukere, bruke Apple Pay til å gjennomføre kjøp på nettet, og kjøpe objekter fra iTunes Store, App Store og Apple Books.

Merk: Touch ID på Magic Keyboard (tilgjengelig på enkelte modeller) er bare kompatibelt med Macer med Apple Silicon.

Du konfigurerer Touch ID ved å velge Apple-menyen > Systemvalg og deretter klikke på Touch ID . Bruk Touch ID ved å plassere fingeren på den.