Dialogruten for konfigurering av Active Directory med valgdelen utvidet.

Koble til en katalogtjeneste

Bruk ett sett med opplysninger for å få tilgang til nettverksressurser ved å koble Macen til en katalogtjeneste, for eksempel Active Directory.

Slik kobler du til Active Directory

Katalogredigering-panelet.

Gi brukerne den tilgangen de trenger

Sørg for at brukerne har tilgang til nettverkstjenestene og ressursene de trenger, ved å administrere bruker- og gruppeattributtene på en katalogtjener.

Slik gir du brukerne den tilgangen de trenger

Bla gjennom Brukerveiledning for Katalogverktøy ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.