Hjelp for Katalogverktøy

Velkommen til Katalogverktøy

Legg til og konfigurer avanserte tilkoblinger til katalogtjenere, endre søkekriterier og vis bruker- og gruppeattributter.

Katalogverktøy-vinduet som viser Tjenester-panelet.
Dialogruten for konfigurering av Active Directory med valgdelen utvidet.

Koble til en katalogtjeneste

Bruk ett sett med opplysninger til å få tilgang til nettverksressurser ved å koble Macen til én eller flere katalogtjenester, som Open Directory eller Active Directory. Klikk på Tjenester og dobbeltklikk på tjenesten du vil konfigurere.

Katalogredigering-panelet.

Gi brukerne den tilgangen de trenger

Sørg for at brukerne har tilgang til nettverkstjenestene og ressursene de trenger, ved å administrere bruker- og gruppeattributtene på en katalogtjener. Klikk på Katalogredigering og marker en oppføring for å se attributtene.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.