Touch ID

En funksjon for gjenkjenning av fingeravtrykk fra Apple. Med Touch ID på en Mac eller et Magic Keyboard kan du låse opp Macen og enkelte passordbeskyttede objekter, bytte raskt mellom brukere, bruke Apple Pay til å gjennomføre kjøp på nettet, og kjøpe objekter fra iTunes Store, App Store og Apple Books.

Merk: Touch ID på Magic Keyboard (tilgjengelig på enkelte modeller) er bare kompatibelt med Mac-datamaskiner med Apple Silicon.

Du konfigurerer Touch ID ved å velge Apple-menyen > Systemvalg og deretter klikke på Touch ID. Bruk Touch ID ved å plassere fingeren på den.