Forhandler-ID

En forhandler-ID er en unik identifikator for en Apple-autorisert forhandler eller operatør som deltar i Apple School Manager. Når du legger forhandler-ID-en for en deltakende Apple-autorisert forhandler eller operatør til i kontoprofilen din og gir forhandleren din organisasjons-ID, godkjenner du med det at enheter du har kjøpt gjennom forhandleren, registreres hos Apple for utrulling i Apple School Manager.

Ta kontakt med den deltakende Apple-autoriserte forhandleren eller operatøren hvis du ikke kjenner forhandler-ID-en deres.