Kontakter-sidepanel

Kontakter-sidepanelet viser tilgjengelige lister, mapper (hvis du bruker en Exchange-konto i Kontakter) og nettverkskatalogtjenester.

• Vis eller skjul sidepanelet: Velg Vis > Vis lister eller Vis > Skjul lister.

• Endre størrelse på sidepanelet: Dra skillelinjen på sidepanelet mot venstre eller høyre. Hvis du flytter den helt til venstre, skjules sidepanelet.

Hvis du ikke ser de forventede listene, mappene eller katalogene i sidepanelet, kan du velge Kontakter > Innstillinger, klikke på Kontoer og kontrollere at kontoene dine er aktiverte.