marker objekter

Hvis du vil markere et eller flere objekter – for eksempel kontakter, e-postmeldinger, filer, mapper eller bilder – gjør du ett av følgende:

• Marker et objekt: Flytt markøren over objektet, og klikk på det.

• Marker flere objekter: Trykk og hold på Kommando-tasten, og klikk på objektene.

• Marker flere objekter som er ved siden av hverandre: Klikk på det første objektet du vil markere, trykk og hold på Skift-tasten, og klikk deretter på det siste objektet.

Du kan også klikke i nærheten av det første objektet, trykke og holde på knappen på styreflaten eller musen og deretter flytte over alle objektene.