Velkommen til Konsoll

Vis loggmeldinger og rapporter for å få diagnostikkinformasjon om Macen og enheter.

Konsoll-vinduet, med enheter til venstre og loggmeldinger til høyre.
Konsoll-vinduet, med en loggmelding markert og detaljer i det nederste panelet.

Kontroller systemet ditt

Konsoll samler loggmeldinger som genereres fra maskinen din og tilkoblede enheter, og du kan bruke disse meldingene til å sjekke maskinens ytelse og løse problemer. Bare marker enheten til venstre og en loggmelding til høyre, og analyser deretter detaljene i panelet nederst for å se om det er problemer.

Viser arkivering av et søk i Konsoll etter angivelse av søkekriterier.

Finn akkurat det du trenger

Skriv et søkeord for å finne loggmeldinger og aktiviteter som passer med det du trenger. Deretter klikker du på Arkiver under søkefeltet for å arkivere søket, slik at du kan bruke det igjen og igjen.

Konsoll-vinduet, med en brukerrapport markert.

Identifiser og del

I tillegg til loggmeldinger kan du også vise rapporter for systemaktivitet og dele disse rapportene med en supporttekniker eller en annen person som hjelper deg med å løse et problem. Bare finn rapporten, og klikk deretter på delingsknappen.

Lær mer om visning av loggmeldinger, søk i logger og aktiviteter og visning av rapporter.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.